Dronken tandarts behandelt patiënten

door Tandarts Apeldoorn

We lezen niet als in de Verenigde Staten een doorsnee burger in beschonken toestand is aangehouden. Maar wat toch wel de internationale pers haalt, is als een medicus (in dit geval een Amerikaanse tandarts) onder invloed zijn patiënten behandelt.

De vraag is: zou deze tandarts als gevolg van zijn dronken toestand juist een vaste hand hebben bij het boren in de tanden en kiezen, of juist last hebben van ongewenste trillingen??

Dronken tandarts gearresteerd

Een tandarts uit het Amerikaanse plaatsje Lindenhorst is door de politie uit zijn praktijk getrokken, omdat hij in bezopen toestand een patiënt behandelde. De 57-jarige Robert B. Garelick werd uiteindelijk geboeid afgevoerd. Dat meldt de politie van Suffolk County op hun website.

Dronken tandarts

Agenten kregen in de middag een tip dat de tandarts in dronken toestand aan het werk was. Toen de dienders later bij de praktijk van Garelick aankwamen, vonden ze hem inderdaad in beschonken toestand aan het werk.

Garelick moet zich later vandaag voor de rechter verantwoorden. Voorlopig mag de tandarts niet aan het werk.

Tandartsen die dronken hun patiënten behandelen komt wel vaker voor. Lees ook eens:

En in 2003 was er een incident met een tandarts in Spijkenisse, waarbij een vrouw een tandarts beschuldigde van het behandelen terwijl hij dronken was. Zo’n drie maand later is de tandarts vrijgesproken.

Bekijk ook eens onderstaande humorvideo over een dronken tandarts:

 

Bron van dit artikel: http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2013/01/dronken-tandarts-gearresteerd

Advertenties