Jan Willem Vaartjes voorzitter bij ANT

door Tandarts Apeldoorn

Vanaf 25 januari 2013 heeft de ANT een nieuwe bestuursvoorzitter: Jan Willem Vaartjes. Na de NMT (Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) is de ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen) de tweede beroepsorganisatie voor tandartsen.

Tandartsen kiezen nieuwe voorman

Jan Willem Vaartjes

Jan Willem Vaartjes

Jan Willem Vaartjes is benoemd tot bestuursvoorzitter van de Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT). Vaartjes volgt bij de beroepsorganisatie Wilfred Kniese op, die sinds mei 2012 interim-voorzitter was.

Na zijn studie aan de ACTA heeft Vaartjes (38) in verschillende praktijken waargenomen, waaronder zes jaar in een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. De afgelopen twaalf jaar werkt hij als tandarts-implantoloog. Vaartjes combineert zijn kennis van de tandheelkunde met IT. Hij is onder meer oprichter van de website http://www.tandarts.nl en eigenaar van XS2TheWorld, een bedrijf wat zich richt op de ontwikkeling van applicaties voor de mobiele telefoon of tablet.
Scherper

De ANT is in 1995 opgericht en is daarmee na de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT) de tweede beroepsorganisatie voor tandartsen. Volgens Vaartjes is “scherpere en slimmere vertegenwoordiging van de tandartsen noodzakelijk”. Vaartjes zegt zich met name sterk te willen maken voor de keuzevrijheid van zowel de consument als de tandarts. Daarnaast wil hij zich inzetten voor de “waarborging van kwaliteit zonder onnodige bureaucratie”.

Bron: http://www.skipr.nl/actueel/id13595-tandartsen-kiezen-nieuwe-voorman.html

Zie ook:

Advertenties